Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 25 de juliol
Inici offContacte off

Participalau

Del 19 de maig de 2012 al 20 de maig de 2012


Descripció

Aquestes jornades,  que es faran durant tot un cap de setmana en una casa de colònies a Vallgorguina,  van dirigides a joves entre els 14 i els 30 anys. A través d' activitats, tant lúdiques, com formatives, com de reflexió, debatrem sobre el paper dels i les joves a la societat en general, i a Palau-solità i Plegamans en concret. Es parlarà de com els joves participem, dels motius i les maneres de fer-ho.

 

Per participar a les jornades cal apuntar-se anant a l'Espai Jove L'Escorxador qualsevol tarda de 16h a 20h, abans del 14 de maig.

 


Lloc
Casa de colònies Can Clarens (Vallgorguina)


Preu
10 €


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Avís sobre la protecció de dades personals

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic de l’Ajuntament.

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18