Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
divendres, 4 de desembre
Inici offContacte off

DIADA DE SANT JORDI

Del 23 d'abril de 2009 al 25 d'abril de 2009


Descripció
Mercat del Llibre d’Intercanvi

En motiu de la Diada de Sant Jordi, la Regidoria de Joventut ha organitzat un Mercat d’Intercanvi de Llibres a la Plaça de Ca l’Estruch.

El dia 23 d’abril de 16 a 20h es va muntar una paradeta, on la gent podia intercanviar llibres de segona mà en bon estat. Enguany no es van intercanviar tants llibres com l’any passat, tot i així va ser un èxit.

Concert de Sant Jordi: Tabaloko i Terratombats

El passat dissabte 25 d’abril a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila, la Regidoria de Joventut va organitzar el concert amb els grups Tabaloko i Terratombats, dins de les activitats organitzades per la regidoria en motiu de la Diada de Sant Jordi.

Tot i la poca assistència de públic els dos grups van realitzar uns concerts plens de festa a ritme de rumba catalana.

Aquest any, després de veure el poc èxit dels concerts, vam valorar el fet d’anul•lar els concerts de Sant Jordi per l’any vinent, ja que és una data en la que coincideixen molts altres concerts i activitats als pobles més grans

del voltant.COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Avís sobre la protecció de dades personals

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic de l’Ajuntament.

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18