Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dijous, 29 de juliol
Inici offContacte off

Sopar de traje i ball amb Crabb Appels FM2012

27 d'agost de 2012


Descripció

Sopar i ball de ‘Fins a la FESTA MAJOR de l’any que ve amb The Crabb Appels, els guanyadors del Concurs de Música Jove  2011 de l’Escorxador

22.30h a l'Envelat

 

Cal reserva prèvia. Les reserves de taules per al sopar a la fresca es podran fer a Can Cortès del 20 al 22 d’agost. Places limitades.

Us agrairíem que portéssiu la vaixella de casa. Intenteu evitar els plats, gots i coberts d’un sol ús, ja que generen molts residus.

A l’hora del sopar, trobareu contenidors per separar correctament la brossa orgànica. Us agraïm per endavant la vostra col·laboració.


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Avís sobre la protecció de dades personals

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic de l’Ajuntament.

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18