Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dijous, 29 de juliol
Inici offContacte off

Exposició: 'Riera de Caldes 2.0'

Del 4 de febrer de 2013 al 22 de febrer de 2013


Descripció

Riera de Caldes 2.0

Cartografia ciutadana

I tu, què en penses de la riera? Què canviaries? Vine a veure l'exposició!

 

Exposició desenvolupada a l'Institut Ramon Casas i Carbó amb alumnes de l'optativa de telecomunicacions de 3r d'ESO gràcies al suport i finançament de la Generalitat de Catalunya, dins la convocatòria Ajuts per al finançament d'actuacions en l'àmbit de la divulgació científica (ACDC 2012)

 

 
Organitzador:
Escola Tècnica Superior d'Arquitectura, Universitat Internacional de Catalunya. Participa: Institut Ramon Casas i Carbó, Dept. d'Ensenyament, Generalitat de Catalunya. Col·labora: Secretaria d'Universitats i Recerca, Dept. d'Economia i Coneixement, Generalitat de Catalunya. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l'Espai Jove l'Escorxador i la Descoordinadora


Horari
De 16 a 20h.


Lloc
Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n)


Preu
Gratuït


COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Avís sobre la protecció de dades personals

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça postal o a la de correu electrònic de l’Ajuntament.

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18