Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 17 de novembre
Inici offContacte off

Setze grups de música s’inscriuen al Palau Ressona 2019 i sis actuaran a la gran final del 16 de novembre

6 de novembre de 2019


Descripció

Setze grups de música s’han inscrit per participar en el Palau Ressona 2019 que se celebrarà el pròxim 16 de novembre a la Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador a les 21h. D’aquests grups, s’han escollit tres finalistes per a cada una de les dues categories de què consta la gran final. Per a la categoria A (21-30 anys), els tres finalistes, dels nou que s’hi van presentar, són: Medea, Parks i Fusion Inbassion. Pel que fa a la categoria B (12-20 anys), els tres finalistes, d’un total de set grups que hi ha optat, són: Fast Food, Friday Mood i Vespínitum. Les persones que integren aquestes bandes provenen de diferents poblacions del Barcelonès i el Vallès i diversos grups tenen membres que són de Palau-solità i Plegamans.

 

Criteris per escollir els grups guanyadors

El jurat del concurs valorarà aspectes com la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista. El grup que guanyi el concurs de la categoria A obtindrà com a premi la gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Music. Pel que fa a la categoria B, el premi consisteix en la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.

 

Perspectiva feminista

A l’edició 2019 del Palau Ressona s’inclou la perspectiva feminista i aquest fet farà que es valori la paritat o exclusivitat de dones en la formació del grup, la utilització d’un llenguatge inclusiu i no sexista i la representació de la diversitat en el contingut de les cançons. Per altra banda, i també tenint en compte aquesta perspectiva, se sancionarà el llenguatge masclista denigrant cap a les dones i cap al col·lectiu LGTBI i comportaments, actituds i comentaris que siguin masclistes, homòfobs o cap a qualsevol altre col·lectiu en situació de desigualtat.


Imatge
concurs-palau-ressona-cartell-19-final-page-0001-3.jpg

Imatges relacionades

  • Parks (Categoria A)
  • Medea (Categoria A)
  • Fusion Imbassion (Categoria A)
  • Vespínitum (Categoria B)
  • Friday Mood (Categoria B)
  • Fast Food (Categoria B)
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18