Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dilluns, 22 de maig
Pàgina principalContacte

Notícies

RSS 2.0

 • sci

  A L’Escorxador us podeu informar sobre l’entitat Servei Civil Internacional, on podràs participar en voluntariat arreu del món

  18 de maig de 2017

  Amb el lema ‘Roda el món i transforma el teu entorn’, l’entitat Servei Civil Internacional promou projectes arreu del planeta on els joves poden contribuir al canvi social. Les inscripcions als projectes estan obertes durant tot l’any i podràs apuntar-te a estades de voluntariat d’entre 1 i 12 mesos. És una bona oportunitat per conèixer un país i la seva gent d’una manera diferent.

 • bones pràctiques drogues

  La Federació de Municipis de Catalunya reconeix la tasca de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en matèria de prevenció de drogues

  18 de maig de 2017

  El Programa de Prevenció de Drogues i Riscos Associats (2015-2018) de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, impulsat per la regidoria de Joventut, s’ha inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals en la categoria de ‘Pràctica Significativa’.

 • giramón 2017

  Xerrades i tallers a l’Escorxador sobre les diferents formes de viatjar arreu del món

  11 de maig de 2017

  Arriba el Giramón a l’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans. T’oferim tres xerrades diferents: una sobre els camps de treball; una altra centrada en què no calen molts diners per anar de viatge, sinó moltes ganes, i una tercera que et desvetllarà els detalls que cal saber per viatjar amb Iterrail (tren). Les xerrades del Giramón es complementen amb dos tallers relacionats amb temes útils per viatjar d’allò més bé.

 • sala d'estudi escorxador

  Sala d’estudi de l’Escorxador, un bon lloc per preparar els vostres exàmens

  4 de maig de 2017

  S’acosta la Selectivitat i els exàmens a les universitats. L’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans torna a obrir la seva sala d’estudi perquè pugueu estudiar moltes més hores. Tindreu alguns ordinadors a la vostra disposició i un espai agradable per preparar aquest període important dels vostres estudis.

 • taller plaer femení

  Taller d’educació sexual per a dones a l’Escorxador

  2 de maig de 2017

  Vols saber més coses sobre el plaer sexual femení? A l’Escorxador, el dimecres 24 de maig de 18h a 20h, farem un taller que porta per títol ‘Els nostres cossos: un lloc per al plaer’. Es tracta d’una sessió d’educació sexual que aprofundirà sobre el coneixement del propi cos i sobre viure’s des de la voluptuositat, el gaudi i la satisfacció. Aquest taller està adreçat a dones a partir de 14 anys. La persona que impartirà aquesta sessió informativa és la terapeuta i sexòloga...

 • La regidoria de Joventut ha preparat una primavera plena de cursos i tallers

  25 d'abril de 2017

  Vols aprendre a cuinar sense els pares? Vols descobrir els secrets de la màgia? Vols assistir a sessions d’autodefensa per a dones? Aquests són els tres tallers que ha organitzat la regidoria de Joventut i que se celebraran a l’Espai Jove l’Escorxador aquesta primavera.

 • colònies lgtbi

  La tercera edició de les Colònies d’Estiu per a Adolescents LGTBI es faran de l’11 al 16 de juliol

  20 d'abril de 2017

  La nova edició de l'OASIS ofereix una estada de colònies per a adolescents LGTBI a la població de Mura, situada a les comarques barcelonines.
   
  Tota la informació d’aquest projecte la podreu trobar a www.oasislgtb.org. Ja s’ha posat en marxa el període d’inscripcions, que restarà obert fins el 31 de maig. Si teniu pensat demanar beques podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.

 • muntanya i lleure

  Ja estan obertes les inscripcions per al curs de premonitors + educació a través de l’esport

  20 d'abril de 2017

  El curs de premonitors + educació a través de l’esport és de 30 hores i s’adreça a joves d’entre 16 i 17 anys. Es farà a l’Espai Jove l’Escorxador els dies 27 i 28 de maig i 3, 4, 10 i 11 de juny. L’horari serà de 9:30h a 14:30h i el preu total és de 45 euros.
   
  Els fulls d’inscripció els podreu trobar a l’Espai Jove l’Escorxador.
   
  Pots informar-te al telèfon 93 864 51 18 o a través del correu joventut@palauplegamans.cat

Registres del 1 al 8 de 31
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 ]
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18